Hvem er jeg?

Jeg er 1. suppleant til Folketinget for Radikale Venstre, danmarksrekordholder i 24-timersløb og mor til tre små. Fra 2009-11 var jeg Folketingsmedlem og partiets social-, psykiatri- og handicapordfører. Efterfølgende var jeg byrådsmedlem i København, men måtte trække mig pga. min mands speciallægeuddannelse i Esbjerg & Odense samt de ufleksible barselsorlovsregler for byrådsmedlemmer. I august 2015 rykkede vi teltpælene op og flyttede til Hjerting nord for Esbjerg, hvorfor jeg også måtte stoppe efter tre år som sundhedspolitisk rådgiver i kommunikationsbureauet Effector. Jeg er gift med Morten, der er anæstesilæge, og sammen har vi tre Vigga fra 2011, Milla fra 2013 og Magne fra 2015. Ud over det politiske, har familien og løb min førsteprioritet. Jeg er på landsholdet i ultraløb, og i sommeren 2014 satte jeg danmarksrekord i 24-timersløb. Næste mål er at komme blandt de 10 bedste ved Europamesterskaberne i oktober 2016. Derudover er jeg ved at uddanne mig til sundheds- og livsstilscoach.

Jeg har det med politik som med løb: Når jeg brænder for noget, giver jeg alt, jeg har!

Du kan læse mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *